דף הבית » השולחן המתוק
מה – סדנאות שוקולד וסדנאות בישול – כאירועי חוויה.
מי – כולם, מגיל בר מצווה / בת מצווה ומעלה.
כמה – מספר המשתתפים בקבוצה: מ-10 עד 45.
היכן – בכל רחבי הארץ, בכל מקום – באולמות, בבתים פרטיים, במקומות עבודה, ואפילו בחיק הטבע.
משך הסדנה – בין שעתיים לשלוש שעות. לפעמים עובר לשעות הקטנות של הלילה (מסיבת רווקות, למשל), תלוי בדינמיקה המתפתחת בקבוצה.
מחיר – 120 ש"ח (לא כולל מע"מ) למשתתף.
יש כל כך הרבה סדנאות. למה דווקא "השולחן המתוק"?
עירית מביאה לסדנאות ידע רחב וניסיון רב כקונדיטאית וכשוקולטיירית.
אבל זה לא הכול, ובעיני עירית – אולי גם לא העיקר. מה העיקר? יצירת חוויות משותפות, הסרת מחיצות, גיבוש ולכידות.
רשות הדיבור לעירית: "איך אנחנו רוכשים חברים? על ידי יצירת חוויות משותפות.
אני מביאה לכם – לעסק, למשפחה, לחברה – הזדמנות לחוויה משותפת.
מהלך הסדנה מחייב את האנשים לעבוד יחד, והיצירה המשותפת מביאה לחוויה חברתית ומשפחתית מלכדת.
השוקולד מוחק הבדלי גיל ומעמדות. בסדנאות השוקולד שלי כולם משתטים: סבתא ונכד, מנהלים ועובדים זוטרים, מרצים ותלמידים.
החזון שלי הוא לגרום לאנשים לחייך, לדבר עם בני האדם דרך החושים – ריח, צבע, טעם ומישוש, ודרך הבטן. בקבוצה אנחנו יוצרים דינמיקה קבוצתית תוך שימוש בשוקולד.
השוקולד הוא ממתק מפנק והעיסוק בו חווייתי ומלהיב."
הסדנאות מתקיימות כחוויה חד-פעמית, אבל הטעם (טעם של עוד) נמשך ונמשך ונמשך…
לצפייה בסרטון לחץ (כאן):